Over ons

Kedoes Metselwerken & Meer is een allround bouwbedrijf en heeft ruim 40 jaar ervaring op het gebied van woningbouw en verbouwingen. Onze kracht is een vakkundige werkwijze gecombineerd met veel aandacht voor details. Wij helpen klanten hun droomwensen te realiseren, zowel traditionele als moderne bouwprojecten.

U kunt bij ons komen met uw eigen ideeën en afhankelijk van uw wensen stellen wij een maatwerkplan samen. Uw wensen stellen wij centraal staan en daarbij kiezen wij altijd de beste bouwkundige oplossingen.

Door onze samenwerking met andere bouwspecialisten zijn wij in staat om complete bouw en verbouwprojecten te realiseren. Zo kunt u bij ons ook terecht voor schilderwerken, timmerwerken, elektra, stukadoorswerk, installatie en tegelwerken. Door deze samenwerking kunt u het hele proces bij ons doorlopen. Wij verzorgen de leiding op de bouw, waarbij goede service, faire prijzen en vakkundige bouwrealisatie de belangrijkste kenmerken van Kedoes Metselwerken & Meer zijn. Wilt u zich eens vrijblijvend oriënteren, neem dan even contact met ons op.