Diensten

Metselwerken

Wij zij een allround bouwbedrijf als het gaat om metselwerk, voegwerk, lijmwerk en stelwerk. Wij verrichten complete metselwerken uit voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. U kunt voor metselwerken bij ons terecht als het gaat om volledige woningbouw, een aanbouw, serre, schuur of tuinmuur. Al onze metselprojecten leveren wij volgens de opgeleverde bouwspecificaties en volgens uw wensen op.

Tegelwerken

Wij kunnen wandtegels, vloertegels en natuursteen aanbrengen. Wij hebben ervaring met vele soorten, merken, afmetingen, en materialen. Voor elk gewenst eindproduct kunnen wij mooie tegelwerken realiseren. Of het nu gaat om het betegelen van uw keuken, woonkamer, badkamer, toilet, terras of zwembad. U kunt alles met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wij staan garant voor het opleveren van kwalitatief mooie eindresultaten.

Timmerwerken

Wij zijn uw allround partner voor de meest uiteenlopende bouwklussen. Zo realiseerden wij al vele woningen. Of het nu een rijtjeswoning, 2 onder 1 kap of een vrijstaande villa betreft, bij ons bent u aan het goed adres. Wij werken zelfstandig, alsook in opdracht van aannemers en particulieren. Onze servicegerichte werkwijze en onze scherpe prijsvoering zijn de redenen dat wij veelvuldig worden ingeschakeld voor nieuw- en verbouw, serres, daken, tuinhuizen, schuren, renovatie en interieurbouw.

Straatwerken

Eén van de werkzaamheden van Kedoes Metselwerken & Meer is bestrating. Wij zijn uw gespecialiseerde partner voor een verscheidenheid aan straatwerken. Wij hechten veel waarde aan de inrichting van uw straatwerk. Op basis van onze jarenlange ervaring en uw wensen zorgen wij voor de aanleg van een juiste bestrating. U kunt bij ons terecht voor de volgende soorten bestrating: tuinpaden, parkeerplaatsen, parkeergarages, voetpaden, terrassen en entrees en diverse sierbestratingen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen, neem dan contact met ons op.